Πολιτική

Γερμενής σε Γεωργιάδη: Εσύ φοράς ρόλεξ 7.000, εγώ δούλευα σε φούρνο!

Άλλο ένα επεισόδιο με αφορμή τους μισθούς των βουλευτών μεταξύ του βουλευτή της Β Αθηνας Γ.Γερμενή και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Γερμενής ζήτησε από τον Ιορδάνη Τζαμτζή της ΝΔ να σταματήσει να τον διακόπτει.

ΓΕΡΜΕΝΗΣ: Κύριε Τζαμτζή μιλάτε 38 χρόνια σε αυτό το Κοινοβούλιο. Να ακούσετε και άλλους.
Στην συνέχεια επέμεινε ότι ο μισθός του βουλευτή είναι περίπου 8.000 ευρώ. “Ποιός κοροϊδεύει; Η Χρυσή Αυγή ή ο Πρόεδρος της Βουλής;” είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: “Εδώ έχω μισθοδοσία βουλευτή της Χρυσής Αυγής που δείχνει πως ο καθαρός μισθός είναι 7.600 ευρώ και τον καταθέτω στα πρακτικά. Βάλτε και 1.169 ευρώ έξοδα γραφείου, βάλτε και τη συμμετοχή στις Επιτροπές. Ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο σε αυτή την αίθουσα γιατί υπάρχει κόσμος έξω που πεινάει. Σύμφωνα με τον νέο προϋπολογισμό η περικοπή στους βουλευτές είναι 452 όταν στον αρχηγό ΥΕΘΑ είναι (περίπου 1000) και πλέον θα παίρνει περίπου 1.800 ευρώ.”

Τότε ήταν που παρενέβη ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Γερμενής του απάντησε: “Μη φωνάζετε. Εσείς φοράτε ρολόι ρόλεξ 7.000 ευρώ. Κανείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν φορά τέτοιο ρολόι. Εγώ δούλευα στο φούρνο και ξυπνούσα από τις 4 το πρωί.”

Νωρίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε άλλη μια αντιπαράθεση με τον κ. Γεωργιάδη και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εγώ δεν παίρνω τόσα.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Να το καλύψεις με εγκυκλοπαίδειες. Τόσα παίρνεις.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Είσαι ψεύτης.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Τι θα γίνει κ. Γεωργιάδη; Αφήστε τις γελοιότητες. Δεν είναι εδώ τηλεοπτικό στούντιο του blue sky.
Μ. ΚΟΛΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ, ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ: Δεν παίρνει τόσα ο βουλευτής…
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ο αδερφός μου που είναι ανθυπολοχαγός παίρνει μεικτά 850 ευρώ. Υπάρχει κανείς που να αξίζει να πληρώνεται 8πλάσια, 6πλάσια, πολύ περισσότερο από ένας αξιωματικό του στρατού; Είναι πιο ικανοί;
Μ. ΚΟΛΛΙΑ: Δεν παίρνουν τόσα χρήματα οι βουλευτές. Κι όσοι δεν ασκούν επάγγελμα περνούν πιο δύσκολα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κασιδιάρης σε Γεωργιάδη: Τράβα να πουλήσεις καμία εγκυκλοπαίδεια!

Τρίωρο μπάχαλο στην Βουλή με φωνές και σκόπιμες καθυστερήσεις ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT

Πόλεμος Δένδια – ΣΥΡΙΖΑ για βίντεο που αναρτήθηκε σε site και δείχνει φωτογραφίες αστυνομικών με πολιτικά

Ο ΣΥΡΙΖΑ… έχει ξεφύγει

Θλιβερή εικόνα στην Βουλή! – Τρίωρο μπάχαλο με φωνές και σκόπιμες καθυστερήσεις ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT

“Πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ-ΕΛ.ΑΣ για το βίντεο που “δίνει” άνδρες της ασφάλειας…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5