Πολιτική

Γεροβασίλη και Κασσελάκης μαζί στην πορεία της ΑΔΕΔΥ – Χαμόγελα και φιλιά μπροστά στον φωτογραφικό φακό

Χαμόγελα, φιλιά και χειραψίες αντάλλαξαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό ο Στέφανος Κασσελάκης και η Όλγα Γεροβασίλη, μόλις λίγες ημέρες μετά το θυελλώδες συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλγα Γεροβασίλη και Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκαν στην πορεία της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη (28.02.24) και όπως καταγράφεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, το κλίμα ανάμεσά τους ήταν φιλικό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Έτσι, και οι δύο επιχείρησαν να στείλουν το μήνυμα ότι το κόμμα οφείλει να προχωρήσει μπροστά παρά τα δραματικά γεγονότα και τις πρωτοφανείς σκηνές που καταγράφτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, «σημαδεύοντας» το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Αρβανίτης και Φαραντούρης «αδειάζουν» την Ακρίτα για την επίθεσή της στον δημοσιογράφο Άγγελο Προβολισιάνο
Η βουλευτής Επικρατείας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις επειδή επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό συντάκτη για παραπολιτικό άρθρο του με θέμα τον Σωκράτη Φάμελο
Έλενα Ακρίτα 12
Η Ελλάδα απορρίπτει τους ισχυρισμούς της Λιβύης και απαντά με χάρτες στη λιβυκή ρηματική διακοίνωση
Για τη μέση γραμμή, τονίζεται ότι αυτή ορίζεται με βάση τις ηπειρωτικές και νησιωτικές ακτές, με την Αθήνα να επαναλαμβάνει ουσιαστικά τη θέση της για το δικαίωμα των νησιών σε ΑΟΖ- υφαλοκρηπίδα
Το υπουργείο Εξωτερικών 62