Πολιτική

Για το Λονδίνο πετάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα ζητήσει από τον Μπόρις Τζόνσον τα γλυπτά του Παρθενώνα

Για τη Βρετανία αναχωρεί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα συναντηθεί με τον Βρετανό ομόλογό του, Μπόριος Τζόνσον με κεντρικό θέμα συζήτησης την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Βρετανία αύριο, Τρίτη (16.11.2021) και μεθαύριο, Τετάρτη (17.11.2021).

Αύριο Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 15:15 (τοπική ώρα Βρετανίας) με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, ενώ στις 18:00 θα επισκεφθεί το Μουσείο Επιστημών (Science Museum) και θα ξεναγηθεί στην έκθεση «Αρχαίοι Έλληνες: Επιστήμη και Σοφία» (Ancient Greeks: Science and Wisdom).

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 07.35 (τοπική ώρα Βρετανίας) ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV και την εκπομπή «Good Morning Britain».

Την επομένη, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ο κ. Μητσοτάκης, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας και επενδυτικών επιχειρήσεων.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές και Εξεταστική Επιτροπή: «Επικίνδυνος είναι αυτός που αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη»
Η απάντηση της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μετά τις αιχμές κατά του Αρείου Πάγου και την προαναγγελία κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την υπόθεση.
Παύλος Μαρινάκης
Διπλωματικές πηγές για επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Στο τραπέζι θαλάσσιες ζώνες, μεταναστευτικό και επενδύσεις
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε επαφές στην Τρίπολη με τη λιβυκή ηγεσία – Συμφωνήθηκε νέος γύρος τεχνικών συνομιλιών για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη