Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Τσίπρα συνεχίζονται

Ο Γιάννης Οικονόμου σχολίασε δηκτικά σημερινές (12.12.2022) δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, τις οποίες έκανε σε συνέντευξή του στο OPEN. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στην κυβέρνηση, και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. 

«Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Τσίπρα συνεχίζονται. Σήμερα αποφάσισε να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη και να κάνει μόνος του τη διερεύνηση της υπόθεσης με τα παράνομα λογισμικά και τη λειτουργία της ΕΥΠ», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

«Όσο και αν υποκρίνεται ότι ο ίδιος δεν το έχει αντιληφθεί, οι πολίτες γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, σε όλα τα επίπεδα, και με την αμέριστη συνδρομή της δικαστικής έρευνας, ώστε να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης αυτής. Τόσο σε ό,τι αφορά τις πραγματικές διαστάσεις όσο και στην πτυχή της μυθιστορηματικής εργαλειοποίησής της», συμπληρώνει ο ίδιος. 

«Θα συμφωνήσουμε όμως σε κάτι: ότι οι Έλληνες ξέρουν πώς ζούσαν και πώς ζουν. Θυμούνται τη βαριά φορολογία που επέβαλε στη μεσαία τάξη για να καλύψει το κόστος των άφρονων επιλογών του, τις κλειστές τράπεζες, τη βάρβαρη περικοπή των συντάξεων, το νόμο Κατρούγκαλου, τον ΕΝΦΙΑ και την έκτακτη εισφορά που δεν κατήργησε, τα βοσκοτόπια, το ξέφραγο αμπέλι στα σύνορα, την ανομία και την απραξία στο μεταναστευτικό. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα η πολιτική και ιστορική μνήμη του λαού μας είναι υψηλή», καταλήγει ο Γιάννης Οικονόμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για εκλογές: «Ιερός ο σταυρός προτίμησης, λάθος κάθε σκέψη υποβάθμισής του»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε τα σενάρια λίστας και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου για τις επόμενες κάλπες, επιμένοντας παράλληλα στην ενισχυμένη αναλογική
Παύλος Μαρινάκης
Εκλογές ζητεί ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Έχουμε μια βαθιά διεφθαρμένη κυβέρνηση, που επιλέγει την ατιμωρησία και τα παιχνίδια με τους θεσμούς»
Ρωτάω λοιπόν σήμερα: Ποιον θα εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός; Εμένα ή τους διεφθαρμένους βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας;
Νίκος Ανδρουλάκης 20
Γιώργος Μυλωνάκης: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για κατασκευασμένες τηλεφωνικές συνομιλίες και sms
«Είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική δικαιοσύνη θα αποκαλύψει σύντομα ποιοι είναι οι δράστες και ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα»
Γιώργος Μυλωνάκης
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ομόφωνη η απόφαση για την άρση ασυλίας των 11 βουλευτών της ΝΔ από την Επιτροπή Δεοντολογίας
Δείτε τα υπομνήματα που κατέθεσαν για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - Με φυσική παρουσία βρέθηκαν στη Βουλή μόνο οι Νότης Μηταράκης και Κώστας Τσιάρας
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ομόφωνη η απόφαση για την άρση ασυλίας των 11 βουλευτών της ΝΔ από την Επιτροπή Δεοντολογίας
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
104