Πολιτική

Γιατί εξαφανίστηκαν Σαμαράς – Βενιζέλος;

Ούτε λεπτό δεν πέρασε από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε την ομιλία του στη Βουλή, πριν από την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό, και ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έγιναν... καπνός!

Ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απουσίασαν για περίπου μισή ώρα, για να προετοιμάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ομιλία του κ. Σαμαρά, που θα περιελάμβανε και τις “απαντήσεις” σε όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, αρχίζοντας, μάλιστα, πολύ επιθετικά την ομιλία του με…  στόχο τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 54
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σε τροχιά «απογείωσης» οι ελληνοαμερικανικές συνεργασίες – Προανήγγειλε επίσκεψη του Ρούμπιο στην Αθήνα
Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα μίλησε για «απογείωση» των διμερών συνεργασιών και γνωστοποίησε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοιλ 12