Πολιτική

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ίδρυσε νέο κόμμα με το όνομα «Πατρίδα»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έμεινε πολύ καιρό μακριά από την πολιτική σκηνή καθώς ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος με το όνομα «Πατρίδα».

Η ανακοίνωση για την ίδρυση του κόμματος έγινε από την Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσω instagram και μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «πόλεις παραδομένες στη βρώμα, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα», ενώ σημειώνει ότι το σύνθημά της είναι «ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την πατρίδα μας και τα παιδιά μας».

Να θυμίσουμε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.) γιατί διαφώνησε με την συνεργασία με το κόμμα του
Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα