Πολιτική

Η απάντηση του Μαξίμου στις προκλήσεις Σόιμπλε για Grexit

Ο Βόλφγανγκ Σόιμπλε δεν χάνει την ευκαιρία να... προκαλεί, όπως αποδείχτηκε με τις νέες δηλώσεις που έκανε για την Ελλάδα, επαναφέροντας το σενάριο του Grexit.

Το Μέγαρο Μαξίμου αρκέστηκε να απαντήσει πως: “Η μόνη παραγωγική συζήτηση, αυτή τη στιγμή, είναι για το πώς θα οδηγηθούμε σε μια ενωμένη και κοινωνική Ευρώπη. Η Ελλάδα διαμορφώνει συμμαχίες προς αυτή την κατεύθυνση”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, σε εκδήλωση στο Αμβούργο, τόνισε ότι: “Το Grexit θα είχε… πονέσει τους Έλληνες μία φορά και θα είχε αποφευχθεί αυτή η ατέλειωτη επίπονη διαδικασία που βιώνει τώρα ο ελληνικός λαός”. Όπως εξήγησε ο κ.Σόιμπλε, το Grexit θα έπληττε μία φορά τη χώρα και έτσι οι Έλληνες πολίτες θα γλίτωναν την ατελείωτη διαδικασία των σκληρών μέτρων που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει 420 παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας – Όλα όσα περιλαμβάνει το Σχέδιο
Στόχος του πρωθυπουργού οι στοχευμένες δημόσιες επενδύσεις σε υποδομές, τουρισμό, ενέργεια και παραγωγή σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία
Κυριάκος Μητσοτάκης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
50