Πολιτική

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση μετά την επίσκεψη Τσίπρα στο ΣΔΟΕ

Για αντιστροφή της πραγματικότητας κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψής του στο ΣΔΟΕ.

«Ήταν αναμενόμενο το υπουργείο Οικονομικών να αντιδράσει στις αποκαλύψεις που προέκυψαν από την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αλλά κανείς δεν ανέμενε να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και αντί να απαντήσουν στην ουσία των αποκαλύψεων, να προχωρούν στις συνήθεις καταγγελίες», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τσίπρας στο ΣΔΟΕ: Η κυβέρνηση αφήνει ανέλεγκτη την φοροδιαφυγή των ισχυρών

Ο Αλέξης Τσίπρας στο ΣΔΟΕ για λίστα Λαγκάρντ….

 

Α. Τσίπρας: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή

Οδηγίες Τσίπρα σε Δούρου και Γαλιατσάτο για την Περιφέρεια

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο κ. Σημανδράκος έστειλε δύο επιστολές στο Μαξίμου, το αυτί του Πρωθυπουργού άκουσε τίποτα;»
«Τα γνώριζε και τα επέτρεψε μία ''γαλάζια'' συμμορία που έχει καταληστεύσει τους ευρωπαϊκούς πόρους», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Πρωθυπουργό
Νίκος Ανδρουλάκης