Πολιτική

Η Γκερέκου στις λίστες της ΝΔ στην Κέρκυρα!

Μεταγραφή ...βόμβα είναι έτοιμη να σκάσει η Συγγρού στην Κέρκυρα καθώς πληροφορίες θέλουν την υφυπουργό Πολιτισμού Αντζελα Γκερέκου να αφήνει το ΠΑΣΟΚ για να είναι υποψήφια με τη ΝΔ.

Πηγές της Συγγρού δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία ωστόσο αφήνουν ανοικτό το παράθυρο συνεργασίας. Πάντως οι αντιδράσεις στο νησί των Φαιάκων σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει να είναι ήδη έντονες καθώς τόσο ο Στ.Γκίκας (είχε χάσει την έδρα απο τον Ν. Δένδια στις προηγούμενες εκλογές για ελάχιστους σταυρούς) αλλά και ο πρώην Δήμαρχος του νησιού κ.Τρεπεκλής… πνέουν μένεα για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ανάλογη είναι η αντίδραση και στη βαση του κόμματος στο νησί. Πάντως το σενάριο αυτό έρχεται να ενισχύσει και η κάθοδος του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού Δημοσθενη Δαββέτα στη Β’ Αθήνας ο οποίος αρχικα προοριζόταν να κατέβει στην Κέρκυρα.

Τέλος, πηγές της ΝΔ έλεγαν στο Newsit επιβεβαιώνοντας τις φήμες: «Αλλωστε και ο Τόλης δικός μας είναι…»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα Safe: Δεν έχει νόημα αν δεν έχουμε επιπλέον δημοσιονομικό χώρο
Σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια χωρίς επιπλέον χώρο από τον προϋπολογισμό, η συμμετοχή στο «Safe» δεν είναι εφικτή στην παρούσα φάση, ανεξαρτήτως προθέσεων
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας
Παραιτήθηκε ο γραμματέας ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Αντωνόπουλος για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - «Επέστρεψα τα χρήματα για λόγους ευθιξίας»
«Η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους σύνδεση του ονόματός μου με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ 21
Αυστηρή απάντηση τoυ ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα: «Ανεδαφικές οι αναφορές σε κλειστές ή ημίκλειστες θάλασσες»
«Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο. Η ελληνική κυριαρχία στην περιοχή αυτή ορίζεται σαφώς και οριστικώς από διεθνή συμβατικά κείμενα», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
Το θαλάσσιο Πάρκο στο Νότιο Αιγαίο 35
Θάνος Πλεύρης στη Daily Mail για το μεταναστευτικό: «Δεν είμαστε πια ξενοδοχείο, μην έρχεστε στην Ελλάδα»
«Τώρα τους λέμε ότι αν περάσετε παράνομα με πλοίο στην Ελλάδα, μην περιμένετε άσυλο, αλλά ετοιμαστείτε για πέντε χρόνια φυλακή ή ένα εισιτήριο για επιστροφή στην πατρίδα σας»
Μετανάστες Κρήτη