Πολιτική

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην τελετή αλλαγής φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη

Την τελετή αλλαγής Φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα παρακολούθησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αργότερα, ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου «γέμισε» χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Μαζί με πολλούς ακόμα πολίτες και τουρίστες, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου έδωσε το παρών στην επίσημη τελετή αλλαγής της Φρουράς μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος.

Η κ. Σακελλαροπούλου παρακολούθησε την εντυπωσιακή τελετή στον Άγνωστο του Άγνωστου Στρατιώτη, το οποίο είναι αφιερωμένο στους αφανείς πεσόντες των εθνικών μας αγώνων και φυλάσσεται σε εικοσιτετράωρη βάση από Ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς.

SAKELLAROPOULOU AGNOSTOS STRATIOTIS  INTIME

SAKELLAROPOULOU AGNOSTOS STRATIOTIS  INTIME

SAKELLAROPOULOU AGNOSTOS STRATIOTIS  INTIME

SAKELLAROPOULOU AGNOSTOS STRATIOTIS  INTIME

Η αλλαγή της Φρουράς γίνεται καθημερινά ανά μία ώρα, ενώ η επίσημη αλλαγή πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, 11:00 το πρωί. Άγημα Ευζώνων παρελαύνει από το στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς μέχρι το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου πραγματοποιείται η επίσημη αλλαγή Φρουράς, με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τελετουργικό. Με το πέρας της τελετής και το άκουσμα του Εθνικού Ύμνου το Άγημα επιστρέφει στο στρατόπεδο με τον ίδιο τρόπο.

SAKELLAROPOULOU AGNOSTOS STRATIOTIS  INTIME

Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου

Αμέσως μετά, η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, όπου η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, με τους τενόρους της, ερμήνευσε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χάρισε μοναδικές στιγμές.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντάλλαξε ευχές για καλές γιορτές με πολλούς από τους παρευρισκόμενους και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τον ηλιόλουστο κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, καθώς και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λευτέρης Αυγενάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Με εικασίες και γενικότητες δεν υπηρετείται η αλήθεια – Θα τοποθετηθούμε με νηφαλιότητα όπου απαιτηθεί
Με νηφαλιότητα, θεσμική προσέγγιση και προσήλωση στην ουσία, θα τοποθετηθούμε όπου απαιτηθεί» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Ο Λευτέρης Αυγενάκης στη Βουλή 2
Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει συμμάχους σε Νέα Αριστερά και ανεξάρτητους βουλευτές για προανακριτική σχετικά με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Το μεσημέρι αναμένεται να συνεδριάσει το προεδρείο της ΚΟ για να συζητήσει τις εξελίξεις στην υπόθεση αυτή αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα αλλά κόμματα προκειμένου να κατατεθεί αίτημα προανακριτικής επιτροπής
Σωκράτης Φάμελλος 2
Πιο κοντά το ΠΑΣΟΚ στην πρόταση Προανακριτικής για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η περίπτωση του βουλευτή Μανώλη Χνάρη
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτήθηκε από τον Νίκο Ευαγγελάτο εάν συμπεριλαμβάνετε στην δικογραφία και ο βουλευτής Μανώλης Χνάρης, ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Επιχείρηση damage control με ανάληψη ευθύνης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο κίνδυνος μιας νέας δικογραφίας από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θα καταλογιστούν τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά στους πραγματικούς δικαιούχους
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 2