Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Η Νέα Δημοκρατία αρχίζει «φροντιστήριο» στους βουλευτές της σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Η Νέα Δημοκρατία αρχίζει «φροντιστήριο» στους βουλευτές της σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Φροντιστήριο» στους βουλευτές της προγραμματίζει Δευτέρα και Τρίτη η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Σε ρόλο… «δασκάλων» ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, μαζί με τους δύο αντιπροέδρους του κόμματος. Τη Δευτέρα θα παραστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και την Τρίτη ο Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως ενημερώθηκαν το απόγευμα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με email από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρο Καλαφάτη, στις 15 και 16 Ιανουαρίου καλούνται στην Πειραιώς για ενημέρωση αναφορικά με τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η πρόσκληση στάλθηκε στο σύνολο της Κ.Ο., δηλαδή και στους υπουργούς, και θα χωριστούν σε δύο ισάριθμες ομάδες.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr κομματικός παράγοντας, ο στόχος είναι να γίνει αναλυτική παρουσίαση και ενημέρωση, καθώς κρίθηκε ότι πολλοί βουλευτές δεν έχουν καταλάβει σε βάθος τι προωθεί η κυβέρνηση και ως εκ τούτου δεν έχουν πάντα τα σωστά επιχειρήματα να αντιτείνουν στην επαφή τους με τις τοπικές κοινωνίες και όσους πολίτες αντιδρούν.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να παρουσιάσει δημόσια, με τη συνέντευξη του στην ΕΡΤ, το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Στο τραπέζι του Μαξίμου είναι «ζωντανή» η εισήγηση, το νομοσχέδιο να τεθεί προς ψήφιση ως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις