Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Ολλανδή δημοσιογράφος που προκάλεσε τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου έκανε «γκάλοπ» πριν την επίθεση

Ολλανδή δημοσιογράφος
Φωτογραφία: Intime

Το βράδυ της Τρίτης, 09.11.2021, κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ολλανδό ομόλογό του, Μαρκ Ρούτε, σημειώθηκε ένα πρωτοφανές επεισόδιο, με μια Ολλανδή δημοσιογράφο, την 61χρονη Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, να κάνει μια -τουλάχιστον- προβοκατόρικη ερώτηση χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς που κάθε άλλο παρά συνάδουν με την περίσταση.

Η ίδια έδειξε… έτοιμη από καιρό να προκαλέσει, χρησιμοποιώντας «με το καλημέρα» απίστευτες κατηγορίες για τον Έλληνα πρωθυπουργό, ωστόσο η ίδια είχε σχεδόν προαναγγείλει την πρόκληση.

Πιο συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Ανέβασε» τρεις φωτογραφίες από το σημείο όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, γράφοντας: «Εδώ σε λίγο θα εμφανιστούν ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης και ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε. Και οι δύο υπεύθυνοι για επαναπροωθήσεις και τρόμο των προσφύγων. Έχω το δικαίωμα να κάνω ΜΙΑ ερώτηση: ΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΙΔΕΕΣ».

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε ολόκληρη την ένταση (σ.σ. μετά το 20.35)

Φωτογραφίες: Intime.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις