Πολιτική

Η προανακριτική, οι αποκαλύψεις και ο σάλος

Οι αποκαλύψεις μέσα από την Προανακριτική Επιτροπή απασχόλησαν την σημερινή σύσκεψη του newsit.gr.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η συνάντηση ενός υψηλόβαθμου υπουργού, του Νίκου Παππά, με έναν επιχειρηματία που ελέγχεται και μάλιστα στο εξωτερικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι αυτό γίνεται για αντιπερισπασμό για την λίστα Πέτσα.
Σημειώθηκε επίσης ότι το 2016 ο κ. Παππάς ήταν υπουργός Επικρατείας και στενότερος συνεργάτης του κ. Τσίπρα.

Δείτε όλη την σύσκεψη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11