Πολιτική

Κ. Μπακογιάννης: Να δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ πως δεν θα αμνηστεύσει την 17Ν

Συνέχεια στην αντιπαράθεση Ντόρας Μπακογιάννη και ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της 17Ν δίνει ο δήμαρχος Καρπενησίου και γιος της Ντόρας και του Παύλου Μπακογιάννη, Κώστας.


Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μην δεχθεί τυχόν αμνήστευση των μελών της 17 Νοέμβρη, κάλεσε ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννη, γιος του δολοφονηθέντος από την “17 Νοέμβρη” Παύλου Μπακογιάννη, μέσω δημοσίευσης που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Λοιπόν, επειδή το σίριαλ ΣΥΡΙΖΑ – 17Ν έχει κουράσει, αντί για αυριανιστικές επιθέσεις ας δεσμευτεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ οτι ποτέ – μα ποτέ- δεν θα εισηγηθεί ή δεν θα αποδεχθεί αμνήστευση ή μείωση της ποινής των δολοφόνων. Απλό δεν είναι;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι ο Κουφοντίνας βοήθησε την δημοκρατία;

Η 17Ν στη μάχη της 17 Ιούνη! – Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ – Μπακογιάννη – Στελέχη του κόμματος λένε ότι ΔΕΝ  μετανιώνουν που υπερασπίστηκαν τον Γιωτοπουλο.

Μέλος ΣΥΡΙΖΑ : Δεν έχω μετανοιώσει που υποστήριξα την 17Ν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 85