Πολιτική

Καμία παραβίαση στα ΑΦΜ των πολιτών μετά το plan B του Βαρουφάκη

Ολοκληρώθηκε σήμερα η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ηλεκτρονικά δεδομένα του υπουργείου Οικονομικών που είχε διαταχθεί από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας που διεξάγεται για να διαπιστωθεί αν υπήρξε παρέμβαση στο λογισμικό με τα ΑΦΜ.

Η έρευνα έγινε παράλληλα με την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργείται μετά τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ. η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τέσσερις εξειδικευμένους αξιωματικούς οι οποίοι έκαναν ανάλυση σε τέσσερις σκληρούς δίσκους που είχαν παραληφθεί από το υπουργείο Οικονομικών.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει παραβίαση της βάσης δεδομένων που φυλάσσονται τα ΑΦΜ. Το πόρισμα παραδόθηκε το μεσημέρι από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει
Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι το νοσοκομείο «λειτούργησε άψογα» και προειδοποιεί με απομάκρυνση από το ΕΣΥ και νομικές ενέργειες, εφόσον αποδειχθεί ότι οι καταγγελίες συνδέονται με προσωπική αντιδικία μεταξύ ιατρών
Άδωνις Γεωργιάδης 16
«Είναι σαφές ότι έπρεπε να παρέμβει η Μπακογιάννη»: «Σφυροκόπημα» της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για την παραίτηση Λαζαρίδη
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για καθυστερημένη αποχώρηση και πολιτική κάλυψη από το Μαξίμου, ενώ ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Νέα Αριστερά κάνουν λόγο για «λαϊκή κατακραυγή», «αποπροσανατολισμό» και «συγκάλυψη».
Μακάριος Λαζαρίδης 5