Πολιτική

Καμμένος: “Δεν θα πάρουμε νέα μέτρα – Η αξιολόγηση θα κλείσει”

Στην εκτίμηση ότι η αξιολόγηση θα κλείσει πριν από τις 20 Φεβρουαρίου, ενώ δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, προβαίνει ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στη Εφημερίδα των Συντακτών.

Όπως αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, «στην περίπτωση ψήφισης νέων μέτρων η κυβέρνηση έχει μία και ενιαία θέση. Οι συμφωνίες που έχουμε κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ τηρούνται και δεν πάμε να κάνουμε πολιτική σπέκουλα».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποκλείει το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τη σημερινή ΝΔ, για την οποία αναφέρει ότι «δυστυχώς ακολουθεί το μοντέλο που χάραξε η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά. Έγινε συνήγορος υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ, κάλυψε τα σκάνδαλα του Βενιζέλου και του Παπανδρέου, πήρε στους κόλπους της νεοναζιστικά στοιχεία». «Με αυτό το μόρφωμα, που φέρει μόνο την ταμπέλα της ΝΔ, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να συνεργαστώ. Δεν είναι η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή», συμπληρώνει.

Δηλώνει, τέλος, ότι ιδεολογικά τοποθετείται περισσότερο στο Κέντρο παρά στη «σκληρή Δεξιά» και σχετικά με την ΕΕ σημειώνει ότι δεν πιστεύει στην ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης με την έννοια της κατάργησης των εθνών – κρατών, αλλά στην ενωμένη Ευρώπη των εθνών – κρατών, με τη διατήρηση των σημαιών, της εθνικής κυριαρχίας του κάθε κράτους, της ιδιαιτερότητας και των παραδόσεων του κάθε λαού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης