Πολιτική

Καμμένος για Μπακογιάννη: «Κότα χωρίς ζουμί, πάλι την κοπάνησε από το δικαστήριο»

Πάνος Καμμένος – Ντόρα Μπακογιάννη, μια βεντέτα που κρατάει καιρό. Και συνεχίζεται με αναφορές σε κότες και… κοτόσουπες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αρχή έγινε όταν ο Πάνος Καμμένος, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, μίλησε για τη Ντόρα Μπακογιάννη, συνδέοντάς την με τον Νίκο Κοτζιά, τον Τζορτζ Σόρος και το θέμα με τις βίζες.

[read4more]

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Ρωτήθηκε για την ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη που σχολιάζοντας το γεγονός πως ο Πάνος Καμμένος είχε ζητήσει να μην αρθεί η ασυλία του ώστε να πάνε οι δυο τους στα δικαστήρια να λύσουν τις διαφορές τους, τον είχε αποκαλέσει «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη».

«Η γριά κότα έχει το ζουμί και η κα Μπακογιάννη είναι και κότα και χωρίς ζουμί», σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Και πρόσθεσε ότι την περιμένει στο δικαστήριο.

Λίγα λεπτά μετά, «χτύπησε» και με tweet, ιδιαιτέρως ειρωνικό. Σχολίασε την απουσία της Ντόρας Μπακογιάννη από το δικαστήριο με τις φράσεις «Ντόρα που είσαι; Δικάζουμε και φτιάχνεις κοτόσουπα; Πάλι την κοπάνησες σαν κότα από το δικαστήριο».

Και κατέληξε: «Αυτό που σου λένε «η γριά κότα έχει το ζουμί» εγώ δεν το δέχομαι…».

Ο Πάνος Καμμένος συνέχισε τη βεντέτα με ένα δεύτερο tweet. Κι αυτή τη φορά με αναφορές στο δύσμοιρο πτηνό… Έγραψε: “Ντόρα ποιος είναι η κότα; Άσε που δεν τόλμησες να έλθεις στο δικαστήριο έστειλες μάρτυρα τον διορισμένο διοικητή ’89 της Κτηματικής τράπεζας του σκανδάλου Ζορμπάς. Αφού σου είπα τα αρχεία του Στρ. Γρυλάκη εγώ τα έχω…εκτίθεσαι….“.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 58
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης