Πολιτική

Καμμένος για Σαμαρά: “Τάζει ίντερνετ στο λαό, που του δημεύει τα σπίτια”

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα το ΠΑΣΟΚ, χωρίς, όμως, να το ονομάσει, ως «το πιο διεφθαρμένο κόμμα της Ευρώπης».

«Είναι θλιβερό, πρωθυπουργός χώρας με 2.100.000 ανέργους και 6.000 αυτοκτονίες, που στηρίζεται και στηρίζει με ασυλία το πιο διεφθαρμένο κόμμα της Ευρώπης, να τάζει στο διάγγελμά του πρόσβαση στο διαδίκτυο στον λαό, που του δημεύει τα σπίτια», είπε ο κ. Καμμένος.

Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αρμόδιος τομεάρχης Οικονομικών, Νότης Μαριάς, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, είπε πως «ενώ τα επίσημα στοιχεία της Κομισιόν αποδεικνύουν την πλήρη αποτυχία του μνημονίου, με βαθιά ύφεση και μαζική ανεργία στο 27%, ο Τόμσεν και η παρέα του, με προκλητικό τρόπο, απαιτούν τη λήψη και νέων σκληρών μέτρων κατά του φτωχοποιημένου ελληνικού λαού».

Τέλος, με αφορμή τις σημερινές αντιδράσεις υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα, έξω από το γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, η αρμόδια τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, είπε ότι ο «κόμπος έφτασε στο χτένι», έκανε λόγο για «εξαθλίωση» που «έχει φτάσει στο απροχώρητο» από τα μέτρα της τρόικας και πρόσθεσε πως «οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο και το πολιτικό σύστημα που αποφασίζει γι’ αυτό τον τόπο», καλώντας την κυβέρνηση «να αφουγκρασθεί τον πόνο και την οργή των πολιτών και να σκύψει με ευαισθησία στα δίκαια αιτήματά τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρούτερ υπάρχουν… και η απάντηση Μουρούτη εκ μέρους Σαμαρά για το δωρεάν Wi-Fi

Μιχαλολιάκος: Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό μέσα από την φυλακή

Χαμός στο twitter: “Δωρεάν Wi Fi με εντολή Σαμαρά!”

Συνέντευξη Σαμαρά: Να πάει το χαράτσι για τα ακίνητα στους δήμους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα για τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν για τον ΦΠΑ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Για να τον ενημερώσουμε, η οδηγία αυτή - 2022/542, - καλεί τη χώρα μας να εφαρμόσει μειωμένους - ή ακόμη και μηδενικούς - συντελεστές ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, όπως τρόφιμα και φάρμακα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος 2
ΠΑΣΟΚ: Αμετανόητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η χώρα δεν αντέχει άλλο πισωγύρισμα
«Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ψέματα και την προπαγάνδα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και εντιμότητα. Έννοιες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από το σύστημα Μητσοτάκη»
Σημαία του ΠΑΣΟΚ
ΔΕΘ: Όλα τα μέτρα για την υγεία – Μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ χωρίς έξτρα χρηματοδότηση και 50 εκατ. ευρώ σε νέα φάρμακα
Οι αναφορές του πρωθυπουργού στο ρεκόρ χειρουργείων το 2025, στην ανακαίνιση των υποδομών του ΕΣΥ, στις ψηφιακές τομές, στο πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» και στην αξιολόγηση του ΕΣΥ – Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην υγεία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 2