Πολιτική

Καμμένος για συνεργασία με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: «Ούτε νεκρός!»

Κανένα περιθώριο για μετεκλογική συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τα δυο μεγάλα κόμματα δεν άφησε ο Πάνος Καμμένος.

«Ούτε νεκρός» δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία είπε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας κινδυνεύει. Δεν είναι πολιτικάντικη ούτε πολιτική η προσπάθεια που κάνουμε, είναι εθνική» τόνισε και κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά ότι «είναι συνέταιροι, υπάλληλοι των τραπεζιτών και του κ. Σόιμπλε και εκτελούν γονυπετείς τις εντολές του κ. Τόμσεν».

«Οι πολίτες πρέπει να τους μαυρίσουν… τελείωσε η μεταπολίτευση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές 2012: 36 κόμματα κατεβαίνουν υποψήφια

“Βλέπει” ποσοστό πάνω από 20% το ΠΑΣΟΚ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης