Πολιτική

Καμμένος σε ένστολους: Σε λάθος υπουργείο ήρθατε!

Αίσθηση προκαλεί ένα tweet του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου που απευθύνεται στους ένστολους (αστυνομικούς και πυροσβέστες) που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης (27.09.2016) έξω από το υπουργείο Άμυνας για να διαμαρτυρηθούν για τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια.

«Καμμένο θυμήσου την υπόσχεσή σου και αν δεν μπορείς, άντε παραιτήσου» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι έξω από το ΥΠΕΘΑ. Υπενθύμισαν έτσι στον Πάνο Καμμένο την προεκλογική υπόσχεση του 2015.

Η αντίδραση του υπουργού Άμυνας ήρθε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, όπου κάλεσε τους ένστολους και… φύγουν και να πάνε αλλού γιατί μαζεύτηκαν έξω από λάθος υπουργείο!

«Προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας διαμαρτύρεται έξω από το ΥΠΕΘΑ!!! Λάθος υπουργείο!», ήταν το tweet του υπουργού Άμυνας.

Οι ένστολοι κατηγορούν την κυβέρνηση πως ενώ υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που τους προστατεύουν, δεν εφαρμόζονται. Τονίζουν δε ότι θα προσφύγουν ξανά στη Δικαιοσύνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Δημοσκόπηση Interview: Οι 4 χαμένες περιφέρειες της ΝΔ, 6 στους 10 δεν προτιμούν τα ΕΛΤΑ – Πώς βλέπουν την επιστροφή Τσίπρα
Σύμφωνα μάλιστα με τα ευρήματα της δημοσκόπης το «πρασίνισμα» του χάρτη στις συγκεκριμένες περιφέρειες προκύπτει κυρίως λόγω της μείωσης της δύναμης της ΝΔ και όχι λόγω της αύξησης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ
Κάλπη 321
Σόου της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη βοήθεια της ΑΙ: Έγινε πυροσβέστης, αγρότισσα και αρχαία Ελληνίδα
Την ώρα που η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος σε διάφορους τομείς ακριβώς πίσω της μέσα από ένα τεράστιο video wall εμφανίζονταν η ίδια ντυμένη ανάλογα με τον τομέα που αναφερόνταν
Παρουσίαση προγράμματος της Πλεύσης Ελευθερίας
58
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου