Πέμπτη, 13 Ιουν.
34oC Αθήνα

Καρακώστα: Θεωρώ ότι η διάταξη δεν ήταν κακή

Καρακώστα: Θεωρώ ότι η διάταξη δεν ήταν κακή

Η δημοκρατία μπορεί να είναι ένα ακριβό πολίτευμα και δικαίως κατά πολλούς, όμως η αμετροέπεια από κάποιους πολιτικούς ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς είναι άλλο…

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, μίλησε στον Real FM για την υπόθεση με την επιδότηση ενοικίου σε εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς. Την υπόθεση που όταν αποκαλύφθηκε οδήγησε στην απομάκρυνση δυο υπουργών από την κυβέρνηση.

«Θεωρώ ότι η διάταξη δεν ήταν κακή», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα. «Σημασία έχει από εκεί και πέρα αν εμείς, ως άτομα πια, σε κρίσιμες περιόδους δεν το έχουμε ανάγκη, δεν υπάρχει λόγος να το παίρνουμε. Με αυτή την έννοια μπήκε το κριτήριο για την κ. Αντωνοπούλου και δεν νομίζω ότι πρέπει να απλωθεί διότι αύριο μπορεί να είναι μια άλλη κυβέρνηση και θα είναι άλλος υπουργός που πραγματικά θα το έχει ανάγκη. Δεν βρίσκω ότι είναι κακό».

Και πρόσθεσε: «Αν πραγματικά κάποιος δεν μπορεί οικονομικά, αλλά μπορεί πνευματικά να προσφέρει στο κράτος του δεν πρέπει να τον αποκλείουμε από την πολιτική ζωή του τόπου».

Δεν βγαίνω μάνα μου….

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις αποδοχές των βουλευτών και εξήγησε ότι δεν βγαίνει…

«Εγώ είμαι βουλευτής. Η ονομαστική αξία του μισθού μου είναι 7.000 ευρώ. Στην τράπεζα μπαίνουν 4.400, δίνουμε χρήματα στο κόμμα και φτάνουμε στις 3.000 ευρώ, η υπόλοιπη φορολογία είναι άλλο ένα χιλιάρικο, πας στα 2.000 ευρώ. Αν σκεφτείτε και τις υποχρεώσεις των βουλευτών, διότι αντιλαμβάνεστε ότι όταν μια τοπική μου οργάνωση δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο εγώ θα συνεισφέρω και το απαιτούν κιόλας, όταν θα πάω σε μια εκδήλωση θα πάρω και λαχνούς, θα πληρώσω και το εισιτήριό μου, γενικά υπάρχει μια κοινωνική δράση λόγω της δραστηριότητάς μας. Άρα γίνεται πολύς ντόρος ειλικρινά χωρίς λόγο», τόνισε η κ. Καρακώστα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις