Πολιτική

Καρατζαφέρης: “Ηξερα ότι με τον Παπαδήμο θυσίαζα το κόμμα μου”

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ΣΚΑΙ στις 19:00, ο οποίος σχολίασε όλες τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σημείωσε ότι είναι ένα πρόσωπο το οποίο το θέλει πάση θυσία η Αμερική σε ρόλο ρυθμιστή, ενώ για τη δική του ήττα στις εκλογές τόνισε πως αποφάσισε να βοηθήσει την Ελλάδα και όχι τους Έλληνες.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε εμμέσως ότι παρόμοια αχαριστία του ελληνικού λαού έχει υπάρξει και σε άλλες περιπτώσεις της ελληνικής ιστορίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά το όνομα του Σωκράτη, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου τόνισε πως έπρεπε να το κάνει μπροστά στο ενδεχόμενο να αναλάμβανε πρωθυπουργός ο κ. Πετσάλνικος και σημείωσε ότι εκείνη την ώρα που το έκανε αυτό ήξερε ότι θυσιάζει το κόμμα.

Ο λόγος που αποχώρησε από την κυβέρνηση Παπαδήμου όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης ήταν το γεγονός πως προσπαθούσε να τους πείσει να διαπραγματευτούν και τους έλεγε πως δεν πρόκειται κανείς να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, αλλά όπως υπογράμμισε κανείς δεν τον άκουσε.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Νέα Δημοκρατία, τόνισε πως δεν πήγε τελικά γιατί δεν υπήρχαν αρχές και σημείωσε πως δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, αλλά ίσως με άλλους που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 85