Πολιτική

Κασιδιάρης: Ας έρθει στη Βουλή η ομολογία για το πώς μας έκλεισαν φυλακή παράνομα

Με αφορμή το δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών" για τη "γραμμή" που έδινε ο Τάκης Μπαλτάκος στη Χρυσή Αυγή για τις ψηφοφορίες στη Βουλή, ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε τη δική του απάντηση.

“Αφού θυμήθηκαν τον Μπαλτάκο, ας έρθει επιτέλους στη Βουλή και η ομολογία του πώς μας έκλεισε παράνομα στη φυλακή ο Σαμαράς για να κλέψει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής”, τόνισε ο προφυλακισμένος βουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι “οδηγίες” του Λαγού στον οδηγό του Μιχαλολιάκου μια μέρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φυσσα: “Δεν είδες, δεν ξέρεις τον Ρουπακιά” (Ηχητικό)

Αποκαλυπτικά SMS: Ο Μπαλτάκος έδινε “γραμμή” στον Κασιδιάρη

Τι δουλειά έχει η Χρυσή Αυγή στις εκλογές των γιατρών; Τι καταγγέλλει το Κίνημα των Νέων Γιατρών

Στο ΣτΕ η Χρυσή Αυγή για να μην της κοπεί η χρηματοδότηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
45