Πολιτική

Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Ν.Δ.

 Mετά το θόρυβο από τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της Κουμουνδούρου πέρασε στην αντεπίθεση και καταγγέλλει τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρο της νεολαίας Ροδόπης του κόμματος, Χασάν Χασάν. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τις θέσεις του σχετικά με το εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DEB που ίδρυσε το 1991 ο Σαδίκ Αχμέτ και το οποίο φέρεται να είναι έτοιμο να μετάσχει στις ευρωεκλογές, παραιτήθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αχμέτ Κουρτ.

Άλλη μία αφορμή για την παραίτηση του Αχμέτ Κουρτ ήταν και οι φωτογραφίες του με τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία σε μία εκδήλωση βράβευσης. 

Αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση και κατήγγειλε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρο της νεολαίας του κόμματος στη Ροδόπη, Χασάν Χασάν. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ τον καταγγέλλει επίσης για ιδιαίτερες σχέσεις με το εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DEB και μάλιστα δίνουν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία που δείχνει τον υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία στα κεντρικά γραφεία του DEB όπου συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την συμμετοχή του DEB στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαμπιχά Σουλεϊμάν στο ΣΚΑΪ: Δεν παραιτήθηκα, με απέπεμψε ο ΣΥΡΙΖΑ – Σάλος με τη δήλωση του Δ.Χριστόπουλου: Η μειονότητα είναι ένα τούρκικο πράγμα

Πάγκαλος για Σουλεϊμάν: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τεμενάδες στον Ερντογάν

Παραιτήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, Αχμέτ Κουρτ μετά τις φωτογραφίες με τους Γκρίζους Λύκους

Περίεργη δήλωση υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες «φωτιές» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: Μετά το άνοιγμα Πάνα στην ΕΛΑΣ, η Αναστασίου δείχνει ΣΥΡΙΖΑ - Συνάντηση Ανδρουλάκη με βουλευτές
Δεύτερη παρέμβαση μέσα σε δύο ημέρες ανοίγει τη συζήτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες – Η Χαριλάου Τρικούπη είχε χαρακτηρίσει «άστοχες προσωπικές απόψεις» τις δηλώσεις Πάνα
Αναστασίου, Ανδρουλάκης, Πάνας
9
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Προσβλητικό για τη Δημοκρατία το δίλημμα: Μητσοτάκης ή Ερντογάν»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιχειρεί να «τρομοκρατήσει την κοινωνία» και απέρριψε τα κυβερνητικά διλήμματα περί πολιτικής αστάθειας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
6
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη και Τσίπρα: «Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, με ακοστολόγητες υποσχέσεις» – «Εφιαλτικό σενάριο ακυβερνησίας»
Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το «τυφλό όχι» στη Συνταγματική Αναθεώρηση και σφοδρά πυρά στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ - «Διαψεύδονται όσοι προέβλεπαν πρόωρες κάλπες»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή
151
Κόντρα Φλωρίδη με Δουδωνή: «Δες πώς κατάντησες, σε στηρίζει η Κωνσταντοπούλου» – «Είναι εξωκοινοβουλευτικός, να φύγει»
Ένταση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση - Ο γενικός εισηγητής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την αποχώρηση του υπουργού Δικαιοσύνης από την Ολομέλεια - Η απάντηση Φλωρίδη, η παρέμβαση Γεωργαντά και τα πυρά για τις προτάσεις της ΝΔ
Φλωρίδης και Δουδωνής 22