Πολιτική

Κατατέθηκε το νέο ασφαλιστικό στη Βουλή! Όλο το χρονοδιάγραμμα

Κατατέθηκε στη Βουλή το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, κάτι που είχε προαναγγείλει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Την Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η συζήτηση, ενώ η ψήφιση θα γίνει περίπου στις 10 Μαϊου.

Κατατέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ελληνικό Κοινοβούλιο το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, όπως είχε προαναγγείλει νωρίτερα και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση για το σχέδιο νόμου στις αρμόδιες Επιτροπές θα ξεκινήσει από τη Μεγάλη Δευτέρα.

Η πρώτη ανάγνωση αναμένεται να γίνει την Μεγάλη Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη μετά το Πάσχα θα γίνει η δεύτερη ανάγνωση.

Η ψήφισή του αναμένεται να γίνει στις 10 Μαΐου. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως σημαντικές παρατηρήσεις αντισυνταγματικότητας στο νομοσχέδιο σημειώνει σε γνωμοδότηση του το Ελεγκτικό Συνέδριο, η Ολομέλεια του οποίου σε διάσκεψη που διεξήχθη χθες, Πέμπτη και κράτησε πολλές ώρες, έκρινε μία προς μία τις επικείμενες ασφαλιστικές ρυθμίσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη από Ιεροσόλυμα: Η Ελλάδα θα χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως – Αναβίωση της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού
Η υπουργός,συναντήθηκε και με τον Πατριάρχη, όπου εξέφρασε τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να στηρίξει εμπράκτως το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων
Η Σοφία Ζαχαράκη στα Ιεροσόλυμα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε μαζί με το γιο του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ: «Γέμισαν οι κάλπες»
«Η παράταξη η οποία στηρίζει την μεγάλη μεσαία τάξη κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας», τόνισε ο πρωθυπουργόε
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο, Δευτέρα, η ενίσχυση των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους – Καταβάλλεται νωρίτερα του προγραμματισμένου
«Θα είναι η πρώτη μιας σειράς αυξήσεων που θα δουν στα εισοδήματά τους, καθώς από τον Ιανουάριο θα δουν αύξηση στις αποδοχές τους τόσο λόγω της μείωσης των φορολογικών συντελεστών»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 201
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 21