Πολιτική

Κατερίνα Νοτοπούλου – Θάνος Πλεύρης για τη φωτιά στο Μάτι: «Συγχαρητήρια στη Ρένα Δούρου που άντεξε» – «Έχουμε νεκρούς, είναι προκλητικό»

«Σε ποιον κουνάτε το δάχτυλο;» επέμεινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να απαντά «αν δεν καταλαβαίνετε, πείτε συγχαρητήρια»

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη και του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου, για τη δίκη για τη φωτιά στο Μάτι και την αθώωση της πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.

Ο Θάνος Πλεύρης και η Κατερίνα Νοτοπούλου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open το πρωί της Τετάρτης (4.6.25) και αφορμή για την ένταση αποτέλεσαν τα συγχαρητήρια που έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρένα Δούρου για την αθώωσή της.

«Πρέπει να συγχαρούμε την κυρία Δούρου που άντεξε» είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Θάνου Πλεύρη που είπε: «Είναι προκλητικό, έχουμε θύματα, ήταν περιφερειάρχης και μπορεί να μην είχε ποινικές ευθύνες αλλά ευθύνεται πολιτικά».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 18:20 του βίντεο:

 

«Σε ποιον κουνάτε το δάχτυλο;» επέμεινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να λέει: «Έχουμε συγγενείς που έχουν νεκρούς και λέμε να συγχαρούμε την κυρία Δούρου. Αν δεν καταλαβαίνετε, πείτε συγχαρητήρια».

«Στήνετε πολιτικά δικαστήρια στους αντιπάλους σας γιατί δεν μπορείτε να αντιπαρατεθείτε στο πεδίο της πολιτικής. Δύο υπουργοί σας προσπάθησαν να κάνουν παρέμβαση και δεν σεβάστηκαν τη δικαιοσύνη. Η Ρένα Δούρου είναι αθώα, το γνωρίζατε όταν εκτοξεύατε τόνους λάσπης», ανέφερε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απαίσια ύπαρξη, είναι ό,τι πιο τοξικό και κακό έχει περάσει από τη Βουλή
«Μίσος, τοξικότητα, συνωμοσιολογία, προς όλους όσους δεν την προσκυνούν» - «Σήμερα κατηγόρησε την κα Λιάνα Κανέλη ότι έκανε "καριέρα" επί Χούντας ενώ ήταν 13 ετών»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
5
Ζωή «ποδήλατο»: Καβγάδες Κωνσταντοπούλου με Κανέλλη, Γεροβασίλη και Άδωνι στη Βουλή - «Θέλετε ένα κράτος με βασιλιά τον Μητσοτάκη και βασιλοπούλα την Ντόρα Μπακογιάννη»
Εκτός από την σύγκρουση με την Λιάνα Κανέλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στην αντιπρόεδρο της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη
Ζωή Κωνσταντοπούλου
26
Ζωή Κωνσταντοπούλου – Λιάνα Κανέλλη: Άγρια κόντρα στη Βουλή – «Επί Χούντας έκανε καριέρα», «το 1967 ήμουν 13 ετών ουαί ουαί ουαί»
«Δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Κανέλλη να θέτει σε αμφισβήτηση την δικιά μου πορεία» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με τη βουλευτή του ΚΚΕ να απαντάει πως «κανείς δεν μπορεί να συκοφαντήσει την κυρία Κωνσταντοπούλου παραπάνω από ότι η ίδια τον εαυτό της»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Λιάνα Κανέλλη μετά το φραστικό επεισόδιο στη Βουλή
20
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνειδητή επιλογή συγκάλυψης η μη άμεση κλήτευση Ξυλούρη και Σεμερτζίδου
«Η άμεση κατάθεσή τους είναι απαραίτητη τόσο για την αποκάλυψη της αλήθειας όσο και για τη διασφάλιση ότι η επιτροπή δεν θα στερηθεί κρίσιμα στοιχεία που θα φωτίσουν το σύστημα πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κυριάκος Μητσοτάκης για παρελάσεις: Οι πολίτες χθες γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα και τη μιζέρια που διακινούν ορισμένοι
Στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, τονίζοντας πως «είναι ειλημμένη απόφαση να μπει τέλος στην ανομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 150
Παύλος Μαρινάκης: Όχι τσιγαράκι και κιθάρα στον Άγνωστο Στρατιώτη, κάποιοι επένδυσαν στην προβοκάτσια και στο μπάχαλο
«Ο κόσμος κατάλαβε πως η επαναστατική γυμναστική των προηγούμενων χρόνων πήγε την Ελλάδα πίσω» ανέφερε προσθέτοντας ότι «οι σχέσεις Μητσοτάκη - Δένδια βρίσκονται στο καλύτερο σημείο»
Παύλος Μαρινάκης