Πολιτική

Κατερίνα Νοτοπούλου – Θάνος Πλεύρης για τη φωτιά στο Μάτι: «Συγχαρητήρια στη Ρένα Δούρου που άντεξε» – «Έχουμε νεκρούς, είναι προκλητικό»

«Σε ποιον κουνάτε το δάχτυλο;» επέμεινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να απαντά «αν δεν καταλαβαίνετε, πείτε συγχαρητήρια»

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη και του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου, για τη δίκη για τη φωτιά στο Μάτι και την αθώωση της πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.

Ο Θάνος Πλεύρης και η Κατερίνα Νοτοπούλου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open το πρωί της Τετάρτης (4.6.25) και αφορμή για την ένταση αποτέλεσαν τα συγχαρητήρια που έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρένα Δούρου για την αθώωσή της.

«Πρέπει να συγχαρούμε την κυρία Δούρου που άντεξε» είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Θάνου Πλεύρη που είπε: «Είναι προκλητικό, έχουμε θύματα, ήταν περιφερειάρχης και μπορεί να μην είχε ποινικές ευθύνες αλλά ευθύνεται πολιτικά».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 18:20 του βίντεο:

 

«Σε ποιον κουνάτε το δάχτυλο;» επέμεινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να λέει: «Έχουμε συγγενείς που έχουν νεκρούς και λέμε να συγχαρούμε την κυρία Δούρου. Αν δεν καταλαβαίνετε, πείτε συγχαρητήρια».

«Στήνετε πολιτικά δικαστήρια στους αντιπάλους σας γιατί δεν μπορείτε να αντιπαρατεθείτε στο πεδίο της πολιτικής. Δύο υπουργοί σας προσπάθησαν να κάνουν παρέμβαση και δεν σεβάστηκαν τη δικαιοσύνη. Η Ρένα Δούρου είναι αθώα, το γνωρίζατε όταν εκτοξεύατε τόνους λάσπης», ανέφερε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ο ηθικός και πολιτικός κατήφορος της αντιπολίτευσης εντείνεται» απαντά ο Παύλος Μαρινάκης για προανακριτική Καρυστιανού και 4 κομμάτων για Τέμπη
«Η υπογραφή 32 βουλευτών στο αίτημα να παραπεμφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι και για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας συνιστά μία μαύρη σελίδα στην πολιτική ιστορία της χώρας»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης
Κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση Καρυστιανού για τα Τέμπη - Υπογράφουν Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη και Kasselistas
Εννέα αδικήματα στο κατηγορητήριο, με βαρύτερα την ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο κατά συρροή και τη σωματική βλάβη από ενδεχόμενο δόλο κατά συρροή
Η Μαρία Καρυστιανού 28
Κασσελάκης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Αποσύρετε τις προτάσεις και αν θέλετε να διαφωνήσετε με τους συγγενείς πείτε το δημόσια
«Δύο κατηγορητήρια πρέπει μόνο να συζητηθούν στη Βουλή. Αυτό της συγκάλυψης και αυτό της Δικαιοσύνης», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης
5
Κυριάκος Μητσοτάκης από τις εγκαταστάσεις Metlen και ΝΚ Trailers στον Βόλο: Τα χρήματα της ΕΕ για την άμυνα να πηγαίνουν σε ευρωπαϊκές εταιρείες
«Η Ευρώπη θα πρέπει να δαπανήσει περισσότερα χρήματα στην άμυνα και θέλουμε η Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα από ουραγός να γίνει πρωταγωνιστής», επισήμανε ο Πρωθυπουργός
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαγνησία 3