Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για θάνατο Νταβίντ Σασόλι: Θα μας λείψει

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Νταβίντ Σασόλι από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (11.01.2022) ύστερα από πολύμηνη μάχη με προβλήματα υγείας.

Η Κατερίνα Σακαλλαροπούλου εξέφρασε τη λύπη της για την απώλεια του Ντάβιντ Σασόλι, σε ηλικία μόλις 65 ετών, με ανάρτησή της στο twitter.

«Με βαθιά θλίψη άκουσα τα νέα για τον θάνατο του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, ενός αφοσιωμένου Ευρωπαίου, που έχει προσφέρει πολλά τόσο στη χώρα του όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα μας λείψει πολύ», σημειώνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
2