Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Μηχανισμός σταθερότητας η συνεργασία Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου

Τη σημασία των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου σημειώνει η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε δηλώσεις της στην «Αλ Αχράμ».

Η κ. Σακελλαροπούλου σημειώνει ότι «υπό τον Πρόεδρο Σίσι, η Αίγυπτος έχει καταστεί περιφερειακή δύναμη και οι ελληνο-αιγυπτιακές σχέσεις έχουν αναπτυχθεί σημαντικά», τονίζοντας πως «η τριμερής συνεργασία μεταξύ Αιγύπτου, Ελλάδας και Κύπρου δημιουργεί μηχανισμό σταθερότητας και νομιμότητας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου».

«Υπάρχουν περισσότερες προοπτικές για την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ της Αιγύπτου και της Ελλάδας, με τρόπο που θα ωφελήσει όχι μόνο τους λαούς των δύο χωρών, αλλά και όλους τους λαούς της περιοχής», επισημαίνει η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε αγρότες: Διάλογος αλλά με ανοικτούς δρόμους – Υπάρχει κίνδυνος να στραφούν κομμάτια της κοινωνίας απέναντί τους
Ακραίες κινητοποιήσεις μπορεί να στρέψουν μεγάλα στρώματα της κοινωνίας απέναντι στους αγρότες που μπορεί να έχουν δικαιολογημένα αιτήματα
μπλόκο
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής», Σπύρος Σουρμελίδης, μετά το πρωτοσέλιδο για τον Τσίπρα: «Δεν απηχεί τις απόψεις μας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ανοιχτά και ξεκάθαρα στην παρουσίαση του βιβλίου του στο Παλλάς ότι δεν επιθυμεί να μοιραστεί πλέον αποφάσεις»
Το εξώφυλλο της εφημερίδας Αυγή 44
Η πλευρά Τσίπρα απαντά στα σχόλια για τον εξώστη: Προσπαθούν να πετάξουν «τη μπάλα στην εξέδρα», το θέμα δεν είναι οι ηγεσίες
«Άλλωστε στην κοινωνία, στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη της σημερινής πολιτικής και όχι στις ηγεσίες των κομμάτων, απευθύνεται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα