Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Αυστρίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση, με τον Πρόεδρο της Αυστρίας Αλεξάντερ Βαν Ντερ Μπέλεν, στο Άλμπαχ όπου βρίσκεται για να κηρύξει σήμερα, από κοινού με τον αυστριακό ομόλογό της, την έναρξη του Ευρωπαϊκού Forum με τίτλο «Μετά την καταιγίδα, ένα όνειρο για την Ευρώπη».

Οι δυο Πρόεδροι, επιβεβαίωσαν στην κατ΄ ιδίαν συνάντησή του το άριστο επίπεδο των σχέσεων Ελλάδας και Αυστρίας, ενώ συζήτησαν και για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν και τον κίνδυνο νέας ανθρωπιστικής και μεταναστευτικής κρίσης, καθώς και για την κλιματική αλλαγή, τονίζοντας την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων αντιμετώπισής της, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

Η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε, τέλος, τις θερμές της ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Αυστρίας για την άμεση συνδρομή της χώρας του στην αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών στη χώρα μας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγριος καυγάς Κυρανάκη – Κουτσούμπα για το ατύχημα με τον Προαστιακό στην Πάτρα: «Σου δώσαμε και αξία, θα παίξεις στα κανάλια»
Όπως είπε ο κ. Κυρανάκης, πέντε μέρες πριν, ο δήμαρχος της Πάτρας είχε λάβει μία επιστολή από το σωματείο μηχανοδηγών, που έλεγε ότι σε αρκετά σημεία χρειάζονται παρεμβάσεις του Δήμου
Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας 6
Ένταση στη Βουλή ανάμεσα σε Λαζαρίδη και Λιακούλη: «Απαράδεκτο το σχόλιο περί "χουντικής" κυβέρνησης» - «Παρακολούθησε το μοντάζ της Ομάδας Αλήθειας»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης αφού πρώτα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση της Ευαγγελίας Λιακούλη που έκανε λόγο για «χουντική» κυβέρνηση, κάλεσε τον ΠΑΣΟΚ να καταδικάσει το σχόλιό της
Ευαγγελία Λιακούλη - Μακάριος Λαζαρίδης