Πολιτική

Κεντροαριστερά: Δείτε LIVE το debate!

Σε εξέλιξη το debate για την Κεντροαριστερά. Δείτε ζωντανή εικόνα από την "τηλεμαχία" των εννέα υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα.

Σχεδόν μιάμιση ώρα πριν το debate για την Κεντροαριστερά, σημειώθηκε η νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με πυροβολισμούς. Στην σκιά αυτής της επίθεσης, λοιπόν, ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 21:00 η τηλεμαχία.

Οι εννέα υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα κάθονται ξανά γύρω από το ίδιο τραπέζι. Το debate για την Κεντροαριστερά μεταδίδεται από την ΕΡΤ2 και την συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

LIVE το debate για την Κεντροαριστερά

Συμμετέχουν οι κ.κ. Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ραγκούσης, Απόστολος Πόντας, Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης.

Οι εννέα υποψήφιοι για την Κεντροαριστερά απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τηλεοπτικών μέσων πανελλαδικής εμβέλειας.

Δείτε live το debate των 9 υποψηφίων

Έτσι έγινε η νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Όπως προαναφέραμε, λίγο πριν το debate για την Κεντροαριστερά, μία ακόμη επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

[read4more]

Τεράστια είναι η κινητοποποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο κτίριο βρίσκονταν 30 άνθρωποι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκαν 4-5 πυροβολισμοί. Ήδη εντοπίσηκαν τέσσερις κάλυκες, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο, μάλλον προέρχονται από πιστόλι ανατολικού διαμετρήματος, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για χρήση καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των αρχών, οι δύο δράστες αφήνουν την μοτοσικλέτα τους επί της Ζωοδόχου Πηγής. Στη συνέχεια ανεβαίνουν πεζή τη Διδότου, φορώντας κράνη και από μέσα κουκούλες. Ο ένας πυροβολεί κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί καλύπτονται και δεν ανταποδίδουν τα πυρά.

Οι δράστες επιβιβάζονται στην μοτοσικλέτα και εξαφανίζονται.

pasok ΠΑΣΟΚ pasok

Όπως δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης στην ΑΝΤ1: «Δεχτήκαμε μια επίθεση. Μας σόκαρε όλους. Κάθε εβδομάδα έχουμε περιστατικά. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 9
Ευάγγελος Βενιζέλος σε Γιώργο Γεραπετρίτη για το μεταναστευτικό: Γιατί η κυβέρνηση έπρεπε τώρα να προκαλέσει τη συζήτηση για το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ;
«Ο ίδιος όμως προσυπέγραψε και υποστήριξε την επίσημη κυβερνητική δήλωση ότι λαμβάνονται μέτρα «κατά παράβαση των υποχρεώσεων που προβλέπονται στη Σύμβαση»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14