Πολιτική

Κι όμως! Τα κόκκινα δάνεια ίσως πουληθούν σε ξένα funds

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης πως αποκλείεται η πώληση κόκκινων δανείων σε ξένα funds, φαίνονται πως τα πράγματα με τις διαπραγματεύσεις δεν πηγαίνουν και τόσο καλά και τώρα αυτό το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Σταθάκης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης κόκκινων δανείων σε επενδυτικούς οργανισμούς του εξωτερικού.

Αυτή τη φορά η απάντηση δεν ήταν ένα κατηγορηματικό όχι, όπως τις προηγούμενες, αλλά ο υπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης δήλωσε πως η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς βρίσκεται σε εξέλιξη, αφήνοντας έτσι ορθάνοιχτο αυτό το ενδεχόμενο.

Πάντως, για τον περιβόητο νόμο για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, ο κ. Σταθάκης διευκρίνισε πως δεν πρέπει να περιμένει κανείς το νομοσχέδιο μέχρι τέλος του Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί αφού ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς ή πλέον κουαρτέτο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Αντόνιο Κόστα: Σταθερότητα, ανάπτυξη και ανθεκτικότητα οι προτεραιότητες
Όπως αναφέρει ο Έλληνας πρόεδρος του Eurogroup, εξετάστηκε, επίσης, ο τρόπος με τον οποίο το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και το Eurogroup μπορούν να εμβαθύνουν περαιτέρω την καθιερωμένη συνεργασία τους
Ο νέος πρόεδρος του Eurogroup, Κυριάκος Πιερρακάκης με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα
Ο Πολάκης επιτέθηκε στον Πιερρακάκη και του ευχήθηκε να αποτύχει στο έργο του στο Eurogroup
«Από την ΠΑΣΠ της ΑΣΟΕ ,στην αυλή του Σημίτη, μετά στο γραφείο του Παπανδρέου και ύστερα στην άυλη του Βενιζέλου κλείνοντας τον πασοκικό του κύκλο ανέλιξης», γράφει μεταξύ άλλων
Ο Πολάκης επιτέθηκε στον Πιερρακάκη και του ευχήθηκε να αποτύχει στο έργο του στο Eurogroup 23
Παύλος Μαρινάκης: «Η Ελλάδα του φραπέ ανήκει στο παρελθόν» – «Ο κ. Ανδρουλάκης πήγε να παίξει το παιχνίδι της κουμπαριάς»
«Τουλάχιστον ας πάρει το μάθημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τη σημερινή ημέρα, ότι πολιτική με οικογενειακή ή ευθύνη της κουμπαριάς δεν γίνεται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης