Πολιτική

Στις 7 Φεβρουαρίου η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΙΔΗΣΟ

Ξεκινούν οι διαδικασίες συγκρότησης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε κόμμα, με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για το πρώτο συνέδριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ, με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στο μεταξύ, μέχρι το συνέδριο, θα εκλεγούν τα τοπικά και ενδιάμεσα όργανα, ενώ τα ανώτερα όργανα θα εκλεγούν στο συνέδριο.

“Η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, αποτελεί την αφετηρία του διαλόγου για την οικοδόμηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Την αφετηρία ενός διαλόγου με συμμετοχικά και κινηματικά χαρακτηριστικά, που σκοπό έχει να προσδιορίσει και να αναδείξει το σύγχρονο στίγμα αλλά και την καινοτόμο δράση των προοδευτικών δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της αριστεράς, με νέες μορφές οργάνωσης και δράσης, με διακριτό στίγμα έναντι της συντήρησης και με ολοκληρωμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση και την μετάβαση στην Μεταπελατειακή Ελλάδα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για άρση μονιμότητας: «Διαχρονικά η ΝΔ πίστευε ότι πρέπει να αξιολογούνται όλοι και στο δημόσιο και πρέπει να έχει συνέπειες»
Απάντηση Μαξίμου μέσω Ντόρας στον Σαμαρά: «Αυτή η κυβέρνηση «ψήλωσε» την Ελλάδα όσο καμία άλλη τις τελευταίες δεκαετίες και διπλωματικά και αμυντικά»
Ο Παύλος Μαρινάκης
5
Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση του αιτήματος της ΝΔ για Καραμανλή και οι δημοσκοπικές ανάσες μετά το πόρισμα Καρώνη
Με την κατάθεση των αιτημάτων για σύσταση Προανακριτικής, μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τον ορισμό συζήτησης και ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση της Επιτροπής που θα ακολουθηθεί το «μοντέλο Τριαντόπουλου»
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής 1