Πολιτική

ΚΚΕ: “Δεν πείθουν το λαό τα παραμύθια του Τσίπρα”

Την αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα. Για "παραμύθια" κάνει λόγο το κόμμα.

“Ο κ. Τσίπρας καλεί τον ελληνικό λαό να υπομείνει αγόγγυστα τα αντιλαϊκά μέτρα που του φορτώνει, δίπλα σ’ αυτά των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στο όνομα κάποιας ρύθμισης του χρέους, που θα εξακολουθεί να πληρώνει ο λαός, κάποιας μείωσης των πλεονασμάτων, που θα συνεχίσουν να βγαίνουν από το ξεζούμισμα των λαϊκών οικογενειών, κάποιας ανάκαμψης, που θα είναι μόνο για τα κέρδη των λίγων”, αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σε σχόλιο του για τη συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στην Real News.

“Το νέο παραμύθι του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να πείσει πλέον τον λαό, ο οποίος γνωρίζει ότι ο ίδιος θα είναι πάλι ο χαμένος, ενώ κερδισμένο θα είναι μόνο το κεφάλαιο”, καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κωνσταντοπούλου υπερασπίστηκε τον Καραναστάση με άγρια επίθεση στον Λαζαρίδη: «Γυμνοσάλιαγκα, λέσι, υποκείμενο»
«Γνωρίζει καλά πώς τον έγλειφε και με έγλειφε από την πρώτη στιγμή. Έλεγε "Διαμαντή τιμάς την επιτροπή", "Διαμαντή σε παρακαλώ", "Διαμαντή σε τιμώ", υπάρχουν και μηνύματα»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 19
Ένταση στο νοσοκομείο Λαμίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια νέου τμήματος
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους συγκεντρωμένους να σεβαστούν την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - «Αν στη θέση του ήταν ένας ιμάμης και ευλογούσε τη Χαμάς, θα τον σέβεστε – γιατί όχι και έναν Ορθόδοξο Μητροπολίτη;»
Σκηνικό έντασης στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
29
Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στις κυβερνητικές πηγές – «Η απόλυτη πλειοψηφία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 75»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σημείο προς σημείο σε όσα ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη ψηφοφορία για τον ΟΠΕΠΕΠΕ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος