Πολιτική

ΚΚΕ για δηλώσεις Αθανασίου: Ο όρος «εθνική ασφάλεια» λάστιχο για τη νομιμοποίηση παρακολουθήσεων

Και το ΚΚΕ επικρίνει τις δηλώσεις του Χαράλαμπου Αθανασίου σχετικά με τις παρακολουθήσεις. Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε αναφορά στους Έλληνες μουσουλμάνους βουλευτές ως ενδεχόμενη «εθνική απειλή».   

Το ΚΚΕ αφού χαρακτηρίζει απαράδεκτες τις δηλώσεις του Χαράλαμπου Αθανασίου σημειώνει, ότι ο κυβερνητικός βουλευτής «έφτασε στο σημείο να ταυτίσει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις βουλευτών με την εθνική ασφάλεια».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ αναφέρει: 

«Με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βουλής, Χ. Αθανασίου Ο βουλευτής της ΝΔ, Χ. Αθανασίου, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έφτασε στο σημείο να ταυτίσει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις βουλευτών με την «εθνική ασφάλεια», επιβεβαιώνοντας τελικά ότι ο όρος «εθνική ασφάλεια» έχει γίνει ένα «λάστιχο», που χωρούν οι πάντες και τα πάντα, για να νομιμοποιούνται και να διευκολύνονται απαράδεκτες πρακτικές παρακολουθήσεων και υποκλοπών».

Θυμηθείτε τις επίμαχες αναφορές Αθανασίου:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να καταστήσω συνομιλητή μου κανέναν συκοφάντη - Κάποιοι νοσταλγούν τις κρεμάλες στο Σύνταγμα
«Ο συνασπισμός της τοξικότητας Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλου, Κασσελάκη και Νατσιού δεν είναι κάτι νέο. Το έχουμε ξαναζήσει στις πάνω και κάτω πλατείες και την μοιραία διακυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου», τόνισε ο πρωθυπουργός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 48