Πολιτική

Κωνσταντίνος Τασούλας: Πλαστός λογαριασμός του υποψήφιου ΠτΔ στο Twitter – Έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν διατηρεί λογαριασμούς στα social media

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατέφυγε ο Κωνσταντίνος Τασούλας, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για την Προεδρία της Δημοκρατίας, καθώς άγνωστοι είχαν δημιουργήσει πλαστό λογαριασμό στο Twitter με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του.

Συνεργάτες του Κώστα Τασούλα εντόπισαν τον πλαστό λογαριασμό στο X (πρώην Twitter) με φωτογραφία του τέως προέδρου της Βουλής και κατέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Ο λογαριασμός φαίνεται να δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2024, και περιέχει μία και μόνο ανάρτηση, που δημιουργεί την ψευδή εντύπωση ότι ανήκει στον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Τασούλα.

Όπως ενημέρωναν οι συνεργάτες του κ. Τασούλα, για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τασούλας δεν διαθέτει λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Μήνυμα αποτροπής στην Τουρκία η αγορά των Rafale, η αναβάθμιση των F-16 και η δρομολογούμενη απόκτηση των F-35
«Η Πολεμική μας Αεροπορία γιορτάζει, μαζί με τα στελέχη της, στους ώμους των οποίων η πατρίδα έχει εναποθέσει την προστασία του εναερίου χώρου μας» είπε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη στη Σχολή Ικάρων