Πολιτική

Κορονοϊός: Αρνητικά τα τεστ των συνεργατών της Νίκης Κεραμέως

Η Νίκη Κεραμέως βρέθηκε χθες θετική στον κορονοϊό, ωστόσο, καθησυχαστικά είναι τα νέα που έρχονται για τους συνεργάτες της.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση ότι η υπουργός Παιδείας μολύνθηκε από τον κορονοϊό οι συνεργάτες της, αλλά και όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί της υποβλήθηκαν στο απαραίτητο τεστ.

Συνολικά έγιναν 59 τεστ και όλα βγήκαν αρνητικά γεγονός που δείχνει ότι δεν έγινε διασπορά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης