Πολιτική

Κουτσούμπας: Οι νέοι υπουργοί έρχονται για να συνεχίσουν τα μνημόνια

Για υπουργούς που έρχονται να συνεχίσουν τα μνημόνια έκανε λόγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό.

«Οι κύριοι που πήραν σήμερα την εντολή για να γίνουν οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης, είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου, της ΕΕ, της τρόικα, που όλα αυτά τα χρόνια ψήφισαν μαζί με τους υπόλοιπους τα μνημόνια και έρχονται τώρα να τα συνεχίσουν, εν ονόματι μιας νέας εποχής, η οποία κάθε άλλο παρά νέα είναι, αλλά είναι από τα πιο παλιά, τα μαύρα σκοτάδια της ιστορίας, τα οποία συνεχίζονται»

«Ο λαός δεν θα τους αφήσει έτσι, θα συνεχίσει δυναμικά με τον αγώνα του και θα επιβάλλει ριζικές αλλαγές, τέτοιες που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, ο λαός μας και κυρίως η νεολαία».

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέπτεται σήμερα και αύριο τη Λακωνία, όπου σε εκδήλωση της ΤΕ Λακωνίας του Κόμματος, προς τιμήν του Μανώλη Σταθάκη, διοικητή του λόχου του ΕΛΑΣ, δήλωσε «είναι μια ξεχωριστή στιγμή σήμερα, εδώ τα αποκαλυπτήρια του μνημείου, σ’ αυτόν εδώ τον ηρωικό τόπο, που έδωσαν τη ζωή τους δεκάδες αγωνιστές, με επικεφαλής τον Σταθάκη. Και βεβαίως μέσα απ’ αυτό το μνημείο και με αφορμή αυτή την εκδήλωση, τιμάμε τους δεκάδες χιλιάδες αγωνιστές κομμουνιστές, που έδωσαν τη ζωή τους και στη λακωνική γη και σε όλη την Ελλάδα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας, για να ζούμε εμείς καλύτερα, για να ζουν καλύτερα τα παιδιά μας».

«Φυσικά ο αγώνας συνεχίζεται, διότι οι εξελίξεις που μεσολάβησαν όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα τα τελευταία δέκα χρόνια των σκληρών μνημονίων, των αντιλαϊκών μέτρων, που ξεκίνησαν με κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, συνεχίστηκαν με κυβερνήσεις της ΝΔ και με κυβερνήσεις της δήθεν ονομαζόμενης αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζονται, μάτωσαν το λαό μας και βεβαίως σήμερα ζούμε το μεταμνημονιακό μνημόνιο» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας, τονίζοντας «αυτό το μήνυμα δίνει και η σημερινή εκδήλωση, ότι ο αγώνας συνεχίζεται καθημερινά, δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να αποπροσανατολιστεί, να συναινέσει, με αφορμή διάφορα κυβερνητικά σχήματα και αναφέρομαι στον πρόσφατο ανασχηματισμό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12