Πολιτική

Κουτσούμπας: Καραμπινάτο μνημόνιο – Μεγάλο το θράσος του Τσίπρα

«Η κυβέρνηση προχωρά σε μια νέα αντιλαϊκή συμφωνία, πρόκειται όχι απλά για ένα 4ο μνημόνιο, είναι "μνημόνιο εις την τετάρτη", καραμπινάτο μνημόνιο», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Και πρόσθεσε: «Εκτός των άλλων άμεσα προβλέπει περικοπές κι αυτό δεν πρέπει καθόλου να το υποτιμήσει ο ελληνικός λαός, συμμετέχοντας ενεργά στο κίνημα και στην απεργιακή κινητοποίηση στις 17 του Μάη». «Περικοπές», συνέχισε ο κ. Κουτσούμπας, «που ξεκινάνε από φέτος και στα επιδόματα ανεργίας και στα οικογενειακά επιδόματα και περικοπές στη χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, αλλά και περικοπές σε άλλα ζητήματα, όπως είναι η θέρμανση».
Καταλήγοντας ο κ. Κουτσούμπας εκτίμησε πως «απ’ αυτή τη σκοπιά το θράσος του κ. Τσίπρα είναι μεγάλο, την ίδια στιγμή που φέρνει τόσο σκληρά μέτρα, που ξεκινάνε από σήμερα και προστίθενται σε όλα τα προηγούμενα, να μιλά για “αντίμετρα” και για τη “μεγάλη νίκη”, που πέτυχε η κυβέρνησή του με το “κουαρτέτο”».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεόφιλος Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, ώστε να αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία η αθωότητά μου
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ υποστηρίζει ότι η παρέμβασή του αφορούσε αποκλειστικά την επίσπευση πληρωμής νόμιμων δικαιωμάτων αγρότισσας και δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Θεόφιλος Λεονταρίδης
Μαρινάκης κατά Τσίπρα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όσο πέφτει στις δημοσκοπήσεις, τόσο περνάει πάνω από τον πήχη του θράσους»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από λύσεις και όχι από πολιτικούς που, όπως αναφέρει, επιλέγουν «φτηνά κόλπα» και αναπαράγουν «ξεπερασμένα συνθήματα»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Alco: Στο 11,8% «ψαλιδίστηκε» το προβάδισμα της ΝΔ λόγω ΟΠΕΠΕΚΕ, 18,6% αναποφάσιστοι, το 15% βλέπει θετικά το κόμμα Καρυστιανού
Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι πολίτες αναφορικά με την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, στον απόηχο των εξελίξεων στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Εκλογές 187
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας 18
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας