Πολιτική

Ξεσάλωσε ο Λεβέντης: Βιβλιοπώλης ο Άδωνις, βασιλόφρων ο Τζιτζικώστας, με κατάρα ο Μητσοτάκης

Στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας εστίασε ο Βασίλης Λεβέντης, κατά τη συζήτηση για τα προαπαιτούμενα στη Βουλή. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε να πει μια... καλή κουβέντα για όλους. Ο Μεϊμαράκης “αποτυχημένος”, ο Γεωργιάδης “ακροδεξιός βιβλιοπώλης”, ο Τζιτζικώστας “γιος βασιλόφρονα” και ο Μητσοτάκης “έχει την κατάρα”.

“Όποιον και να βγάλετε θα είστε χαμένοι. Δεν έχω ιδιαίτερη αγωνία. Έχω πει ότι και οι τέσσερις δεν κάνουν. Ο Μεϊμαράκης γιατί άπαξ αποτυχών, πάντα αποτυχών. Ο άλλος είναι βιβλιοπώλης ακροδεξιός, πως τον λένε, τον ξεχνάω. Ο τρίτος είναι γιος βασιλόφρονα στη Θεσσαλονίκη, ο κύριος Τζιτζικώστας και ο τέταρτος, ο Μητσοτάκης, έχει την κατάρα. Την κατάρα της οικογένειας, τη σέρνει επαξίως, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ”, είπε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Λεβέντης και το ακροατήριο ξέσπασε σε γέλια!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης – Μακρόν: Αυτές ειναι οι δύο συμφωνίες που υπέγραψαν για την στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας
Η συμφωνία προβλέπει ακόμα καλύτερο συντονισμό με τη Γαλλία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ισχυροποιώντας τη θέση της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές αποφάσεις
Εμανουέλ Μακρόν και Κυριάκος Μητσοτάκης
Τασούλας – Μακρόν στο προεδρικό: Οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας
«Η επίσκεψη Μακρόν σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επέκταση και τη διεύρυνση αυτών των σχέσεων προς όφελος όχι μόνο των δύο λαών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Εμανουέλ Μακρόν