Πολιτική

Κυμπουρόπουλος κατά Τσίπρα! “Με στεναχώρησε η κάλυψη στον Πολάκη”

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, μιλά ξανά για την επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη.

Η λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, έχει αναχθεί σε μείζον πολιτικό ζήτημα.

[read4more]

Ο κ. Πολάκης με… σπάνια ήρεμο ύφος προέβη σε διευκρινιστική δήλωση από την Βουλή, ενώ όπως αποκάλυψε το newsit.gr αυτό συνέβη διότι του… τράβηξε το αυτί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Την ίδια ώρα, ο κ. Κυμπουρόπουλος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook παίνει εκ νέου θέση, τονίζοντας πως στεναχωρήθηκε τόσο από την ίσια την επίθεση, όσο και από την “κάλυψη” που παρείχε στον κ. Πολάκη ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα ο κ. Κυμπουρόπουλος αναφέρει: “Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός.

Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα.

Ετσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια.

Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω“.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

https://www.facebook.com/eUkympouropoulos/photos/a.327820191202952/345296889455282/?type=3&theater

Δεδομένα είναι μια υπόθεση που δείχνει να μην… τελειώνει σύντομα, αφού και οι αντιδράσεις είναι σφοδρές και η συνέχεια… θα δοθεί στην Βουλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1