Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κύπρος: «Βροχή» αντιδράσεων για τον Κασσελάκη που αποκάλεσε «κρατίδιο» το ψευδοκράτος

Κύπρος: «Βροχή» αντιδράσεων για τον Κασσελάκη που αποκάλεσε «κρατίδιο» το ψευδοκράτος
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Το βράδυ της Πέμπτης, δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να κάνει ένα σχόλιο για τις δηλώσεις Ερντογάν για την ανεξαρτησία της της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Απαντώντας, ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το «να μην απαντάει ο κ. Μητσοτάκης στην πρόκληση του Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού, της, του βόρειου, του κρατιδίου τέλος πάντων του δικού τους, της βόρειας, στην Κύπρο».

Και είναι αυτές οι φράσεις, αυτοί οι χαρακτηρισμοί, που έχουν προκαλέσει «βροχή» από σχόλια και αντιδράσεις στην Κύπρο.

Ο στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Μιχάλης Σοφοκλέους, αναφέρει σε ανάρτησή του: 
«Τι πειράζει καλέ που δεν έχουν ιδέα; Γράφουν στο Instagram. Ειλικρινά, καλή μας τύχη κι ο Θεός να βάλει το χέρι του…», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ήδη τα ΜΜΕ της Κύπρου κάνουν λόγο για «ολίσθημα Κασσελάκη» με το Sigma Live να αναφέρεται σε «ασυναρτησίες Κασσελάκη για ψευδοκράτος».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του, ενώ μιλούσε ακόμα με τους δημοσιογράφους, αναφερόμενος τελικά σε «ψευδοκράτος». Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι αντιδράσεις είχαν ήδη ξεκινήσει για το θέμα. 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις