Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το απρόοπτο στο ταξίδι για την Ίμβρο και η «ένοχη» Μαρέβα [pic]

Ταλαιπωρία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ταξιδεύει για την Ίμβρο. Η χιουμοριστική ανάρτηση του στο Instagram.

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε σήμερα (14.05.2018) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε το ταξίδι του με προορισμό την Ίμβρο προκειμένου να παραστεί αύριο στα θυρανοίξια ναού υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική.

Όμως όταν έφτασε στο τελωνείο, διαπίστωσε ότι δεν είχε μαζί του το διαβατήριο του με αποτέλεσμα να… εγκλωβιστεί στα σύνορα.

Η… ένοχη Μαρέβα

Μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ είναι και η σύζυγός του Μαρέβα, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε με χιούμορ ως… ένοχη.

«Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! Θα φτάσουμε στην Ιμβρο με το βραδινό καράβι!» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Instagram διακωμωδώντας την περιπέτεια του.

https://www.instagram.com/p/BiwmtsiDdq1/

Κυριάκος και Μαρέβα περιμένουν μαζί με την ελληνική αποστολή να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ