Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Για μπάνιο στην παραλία στο Μαράθι Χανίων

Ο πρωθυπουργός δεν αλλάζει την αγαπημένη του παραλία και έτσι βρέθηκε το πρωί στο Μαράθι για μια βουτιά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το ατύχημα που είχε την Τρίτη (11.08.2026) με το ποδήλατο του, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης για μπάνιο τα Χανιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αλλάζει την αγαπημένη του παραλία και έτσι βρέθηκε το πρωί στο Μαράθι για μια βουτιά, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Ο ίδιος φαίνεται καλά στην υγεία του, μετά από το ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του, κατά το οποίο τραυματίστηκε στο χέρι ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε μικρές εκδορές και κάψιμο που προκλήθηκε σε κάποια σημεία από την τριβή κατά την πτώση.

mitsotakis marathi flashnews

Το περιστατικό δεν φαίνεται να του χάλασε τις διακοπές ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα μείνει για μερικές ακόμη μέρες στα Χανιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
62