Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης – Γιώργος Πατούλης: Το μήνυμα επιστροφής στην κανονικότητα και η σέλφι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δύο άνδρες έστειλαν το μήνυμα επανόδου στην μετά Covid εποχή.

Ο Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τη χαρά του που είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας, επίσης, το κοινό όραμα Πρωθυπουργού και Περιφέρειας να επενδύσουμε στο brand name της Αττικής και την προώθησή του σε όλο τον κόσμο.

Ο κ. Πατούλης ανέβασε στο Facebook κείμενο για τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία.

«Είχα τη χαρά και την τιμή να συναντηθώ σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis.

Αποτελεί κοινό όραμά μας να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, ώστε να δημιουργήσουμε την Αττική που μας αξίζει και να επενδύσουμε στο brand name Αττική και την προώθησή του σε όλο τον κόσμο!

Είμαστε συστρατευμένοι στην προσπάθεια της πολιτείας και του Πρωθυπουργού, προκειμένου να επανέλθουμε στην κανονικότητα και στην μετά Covid εποχή, στην εποχή της ανάπτυξης.

Προχωράμε!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Είμαστε στη θέση να πατήσουμε το κουμπί» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το τελευταίο αίτημα πληρωμής στο Ταμείο Ανάκαμψης
Για «τιτάνιο έργο», που αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για την αξιοποίηση των επόμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων έκανε λόγο ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι «δεν χάθηκε ούτε ένα ευρώ»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης, στην Πανεπιστημίου την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026
139
Πολάκης σε Γεωργιάδη για Πατούλη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανάγκασε να στείλεις το φιλαράκι σου στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας»
Στην πίεση του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει ο Παύλος Πολάκης την απόφαση του υπουργού Υγείας να διαβιβάσει στοιχεία για τις εταιρείες του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Ο Γιώργος Πατούλης δηλώνει ότι ζήτησε ο ίδιος να ελεγχθεί
Παύλος Πολάκης
ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για την παραπομπή Πατούλη στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας: «Εμπαιγμός, πριν λίγες ημέρες τον υπερασπιζόταν»
Η Χαριλάου Τρικούπη διευρύνει την επίθεσή της, συνδέοντας την υπόθεση με την εποπτεία των ιδιωτικών δομών υγείας και καταλογίζοντας στην κυβέρνηση πολυετή αδράνεια
Γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Τσίπρας από την Ολυμπία: «Να φύγει ο Φλωρίδης» – Μετωπική επίθεση σε Μητσοτάκη για Τέμπη, ακρίβεια και διαφθορά
Η δικαστική εξέλιξη για τους χειρισμούς στον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος βρέθηκε στο επίκεντρο της παρέμβασης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΕΛΑΣ στο Olympia Forum
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ