Πολιτική

Κυβέρνηση προς ΝΔ: «Ανακαλέστε τις ύβρεις Καμμένου»

«Έμμισθο broker των διεθνών τοκογλύφων» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η κυβέρνηση καλεί τον Αντώνη Σαμαρά να πάρει θέση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, αναρωτήθηκε αν η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας υιοθετεί τις αισχρές, όπως τις χαρακτήρισε, δηλώσεις του βουλευτή της, ενώ επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με αφορμή την αντίδραση στις δηλώσεις Στρος Καν.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του επικεφαλής του ΔΝΤ ήρθε στο φως μέσω της σατυρικής εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου. «Η τηλεόραση και οι εκπομπές κάνουν τη δουλειά τους», είπε ο Γιώργος Πεταλωτής, επιτέθηκε όμως στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως «το πρόβλημα είναι τα κόμματα της αντιπολίτευσης που βρίσκουν πάτημα και ιδίως η ΝΔ, που με ξεδιάντροπο τρόπο αμφισβητεί τον πατριωτισμό του Γιώργου Παπανδρέου».

«Αν κάλυψαν τα θαυμάσια “γαλλικά” του κ. Μεϊμαράκη στη Βουλή να απαντήσουν αν υιοθετούν ή όχι τις αισχρές δηλώσεις του κ. Καμμένου», πρόσθεσε.

Ανακοίνωσε ότι στις 16 ή 17 του μήνα θα κατατεθεί στη Βουλή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και η ψήφισή του θα γίνει με απλή πλειοψηφία. Ο Γιώργος Πεταλωτής κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να δουν τη συναινετική στάση των κομμάτων αντιπολίτευσης στην Πορτογαλία και να πράξουν ανάλογα.

Αναφερόμενος στη στροφή 180 μοιρών που έκανε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα του 40ωρου στο Δημόσιο, ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για μπερδεμένο κόμμα και μπλεγμένο στις εσωτερικές του αντιφάσεις.

Για το Ελληνικό, επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης ότι θα τηρηθεί πλήρως η νομιμότητα στην ανάπλαση του Ελληνικού, προσθέτοντας ότι «ο άξονας που θα κινηθεί η κυβέρνηση είναι η υπεράσπιση του Δημοσίου συμφέροντος με προστασία του Περιβάλλοντος, με ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας». Όσο για τις λεπτομέρειες σχετικά με πρόσωπα που δημοσιεύματα τα φέρουν να αναλαμβάνουν επικεφαλής της εταιρείας που θα δημιουργηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα γίνουν όταν ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13