Πολιτική

Λ. Κατσέλη: Τίναξε τα πάντα στον αέρα ο Γ. Παπανδρέου

Ξεκαθάρισε ότι θα περιμένει την ομιλία του πρωθυπουργού και εν συνεχεία θα αποφασίσει για τη στάση της.

 Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και στενή φίλη του πρωθυπουργού, Λούκα Κατσέλη κατηγόρησε με δριμύτητα τον Γιώργο Παπανδρέου για την απόφασή του για δημοψήφισμα, που όπως τόνισε τίναξε τα πάντα στον αέρα.

Η κα Κατσέλη ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει την ομιλία του πρωθυπουργού για να ξεκαθαρίσει τη θέση της, λέγοντας ωστόσο πως είναι σαφές σε όλους και στον ίδιο τον πρωθυπουργό ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχίσει το έργο της ως να μην υπάρχει πρόβλημα.

Η λύση για την πρώην υπουργό είναι οι εκλογές όσο το δυνατόν γρηγορότερα και περιμένει τον κ. Παπανδρέου να επισκεφθεί αμέσως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να διαμορφωθεί τάχιστα ένα κατάλληλο κυβερνητικό σχήμα για την διεκπεραίωση των εκκρεμών αυτών υποθέσεων και ένα σαφές και δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για την προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Δείτε αποσπάσματα από τη δήλωσή της…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης εάν δεσμευτεί να φύγει – Κρίσιμη η ομιλία του στις 20:00 στη Βουλή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Το ενδεχόμενο καταλογισμού ευθυνών και στον πρωθυπουργό και η διαφωνία Φάμελλου με Φαραντούρη
Στην Κουμουνδούρου, δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει εάν θα  βάλουν στο κάδρο των ευθυνών και τον πρωθυπουργό
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ
Την επόμενη βδομάδα η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτικής σχετικά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιους θα περιλαμβάνει
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη με την μέχρι σήμερα ανάγνωση της δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ λένε ότι δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να εμπλέκει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την όλη υπόθεση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή