Πολιτική

Λαφαζάνης: Δεν δέχτηκα επίθεση στα Εξάρχεια

Σε διάψευση προχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχετικά με την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε στα Εξάρχεια το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2019).

Σύμφωνα με τα όσα έγραψαν αναρχικοί στο indymedia, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δέχτηκε σπρωξιές, φτύσιμο και βρίσιμο όταν περπατούσε στην οδό Στουρνάρνη.

Ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στο newsit.gr, δήλωσε πως δεν δέχτηκε επίθεση και πως απλά 1-2 άτομα τον έβρισαν, όμως τους αγνόησε.

“Δεν μου έγινε επίθεση. Κάποιοι νεαροί μου απηύθυναν κάποιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Δεν έδωσα σημασία και προχώρησα. Το περιστατικό είναι ανάξιο σχολιασμού. Στην οδό Στουρνάρη ήμουν και περπατούσα μόνος. Δεν έχω φύλαξη άλλωστε. Απέναντι ήταν. Έναν – δύο παρατήρησα. Ο ένας απηύθυνε κάποιους χαρακτηρισμούς, ανάξιους οποιουδήποτε σχολίου. Δεν ήρθαν με καμιά διάθεση να με χτυπήσουν. Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Ήταν και μακριά, απέναντι” δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη