Πολιτική

Λεουτσάκος: Δεν μπορεί να ψηφίσει μνημόνιο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Επιμένουν τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας στο “δεν ψηφίζω” μνημόνιο την ώρα που όλα δείχνουν ότι το Μαξίμου σε πιθανή τρίτη καταψήφιση από τους “πλατφορμιστές” δεν θα περιμένει το συνέδριο και θα προχωρήσει σε κινήσεις που θα σημάνουν και άμεσες εκλογές.

Ούτε ο ίδιος προτίθεται να ψηφίσει μνημόνιο, αλλά και μια κυβέρνηση της αριστεράς δεν έχει δικαίωμα να φέρνει προς ψήφιση μνημόνιο δήλωσε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Στάθης Λεουτσάκος, εκ των στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας.
“Από αυτή τη γραμμή δεν μετακινούμαστε ούτε βήμα πίσω” είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας πως πλέον οι λεγόμενοι “πλατφορμιστές” έχουν λάβει τις αποφάσεις τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: «Μία ωραία ατμόσφαιρα» στον δρόμο προς το συνέδριο – Όλοι εναντίον όλων και κόντρες από τα «αποδυτήρια»
Πάνω από τις καλές προθέσεις ή και τον όποιο σχεδιασμό της ηγεσίας όμως, φαίνεται ότι παραμένει στο μυαλό των κορυφαίων στελεχών η …βελόνα, που δε λέει να ξεκολλήσει
ΠΑΣΟΚ
Στο Νταβός ο Μητσοτάκης για το Οικονομικό Φόρουμ: Ανησυχία της Αθήνας για τις «επεκτατικές» διαθέσεις Τραμπ
Στην ατζέντα είναι η Γροιλανδία και η πίεση που ασκεί ο Ντόναλντ Τραμπ στα Ευρωπαϊκά κράτη να μην «αντισταθούν πολύ» στο σχέδιο του να μετατραπεί σε έδαφος των ΗΠΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης 6