Πολιτική

Λεβέντης: Είπα στον Τσίπρα να μην φτιάξει το 151 με προδότες άλλων κομμάτων

Επιμένει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών λόγω σκοπιανού. Ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε ότι μπορεί κάποιοι να τον κατηγορούν πως αποκάλυψε μια ιδιωτική συνομιλία του με τον Πρωθυπουργό, ωστόσο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “για το καλό του λαού όλα πρέπει να είναι ανοιχτά”.

Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 προειδοποίησε τον Α. Τσίπρα να μην προσπαθήσει να φτιάξει πλειοψηφία με “προδότες” όπως τους χαρακτήρισε, άλλων κομμάτων. Αυτό θα είναι ΄’ενα στόγμα που θα μείνει στην ιστορία και θα τον ακολουθεί, είπε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στο κυβερνητικό συνασπισμό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε πως ο Α. Τσίπρας δεν φοβάται κάποια κίνηση από τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Πρωθυπουργός του ανέφερε πως “ο Καμμένος είναι μπεσαλής”.

Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης είπε στον Πρωθυπουργό πως είναι λάθος να ξεκινάει τη διαπραγμάτευση δίνοντας τον όρο Μακεδονία και πως έλαβε την απάντηση πως ήταν αναγκασμένος καθώς ο Καραμανλής το 2008 είχε δώσει το Μακεδονία – Σκόπια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5