Πολιτική

Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Να παραδώσει την έδρα που αποκτήθηκε με δικούς μου αγώνες

Να κάνει πράξη την... απειλή της κάλεσε την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ο Βασίλης Λεβέντης και να παραδώσει την έδρα στην Ένωση Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης εξέδωσα ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως : «Σε εμφάνισή της η κ. Μεγαλοοικονόμου στο ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «αν μου ζητήσει ο Β. Λεβέντης να παραδώσω την έδρα θα το πράξω αμέσως».

[read4more]

Πάγια θέση μου είναι κάθε βουλευτής, ιδιαίτερα διορισμένος από το κόμμα με λίστα, αν διαφωνήσει με το κόμμα, οφείλει να παραδίδει την βουλευτική έδρα. Συνεπώς, καλώ την κ. Μεγαλοοικονόμου να παραδώσει αμέσως την έδρα που ανήκει στο λαό του Πειραιά και αποκτήθηκε με δικούς μου αγώνες 40 ετών. Περιμένω λοιπόν να το πράξει».

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Μάριος Γωεργιάδης ο οποίος κάλεσε και αυτός την κ. Μεγαλοοικονόμου να επιστρέψει την έδρα καθώς της το ζήτησε ο κ. Λεβέντης.

καλούμε την κ. Μεγαλοοικονόμου να υλοποιήσει τη δημόσια δέσμευσή της και να επιστρέψει σήμερα την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων». Μάλιστα όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης «ούτως ή άλλως την έδρα την οφείλει στον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη και τους αγώνες του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ομόφωνη η απόφαση για την άρση της ασυλίας των 11 βουλευτών αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας
Δείτε τα υπομνήματα που κατέθεσαν για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - Με φυσική παρουσία βρέθηκαν στη Βουλή μόνο οι Νότης Μηταράκης και Κώστας Τσιάρας
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ομόφωνη η απόφαση για την άρση της ασυλίας των 11 βουλευτών αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας
Ανανεώθηκε πριν 38 δευτερόλεπτα
10
Στην Επιτροπή Δεοντολογίας Τσιάρας και Μηταράκης – Με υπόμνημα θα απαντήσουν οι υπόλοιποι «γαλάζιοι» βουλευτές για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση, η οποία επί της αρχής λέει «ναι» στις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της, αποφάσισε να μη θέσει κομματική πειθαρχία και τα μέλη της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση
τσιάρας
Θεόφιλος Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, ώστε να αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία η αθωότητά μου
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ υποστηρίζει ότι η παρέμβασή του αφορούσε αποκλειστικά την επίσπευση πληρωμής νόμιμων δικαιωμάτων αγρότισσας και δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Θεόφιλος Λεονταρίδης